Skiteam Midden Nederland

Ben jij heel sportief en wil jij een stoere sport doen. Meld je aan voor een proeftraining

19 augustus 2021

Je hebt misschien wel eens op TV, op You Tube of zelf in de sneeuw een skiwedstrijd gezien en je dacht “dat is gaaf, dat zou ik ook wel willen doen”. Of, aan het einde van je skilessen in de sneeuw of in de sneeuwhal wordt er een wedstrijd gehouden, je vond dat leuk, deed dat goed en je zou willen dat je dat vaker kon doen. Maar, kan dat? En hoe dan?

Kunnen Nederlandse kinderen wel aan wedstrijdskiën in de sneeuw doen? Ja natuurlijk en hoe! Wij als Skiteam Midden Nederland werken er hard aan samen met de Nederlandse Ski Vereniging om meer kinderen in contact te brengen met de alpine skisport. Skiteam Midden Nederland is als talentteam officieel gecertificeerd door de nationale bond en telt veel skiërs met een NOC*NSF talentstatus, die in hun leeftijd tot de Nederlandse top behoren. Ons doel is om jong Nederlands skitalent op te leiden tot goede alpine wedstrijdskiërs. Onze uitgangspunten zijn kleinschaligheid, kwaliteit en plezier in de skisport. Onze naam laat je anders denken, maar Skiteam Midden Nederland traint met kinderen uit heel Nederland. Wij doen dit inmiddels al ruim 30 jaar en hebben in de afgelopen jaren al veel Nederlandse (jeugd) kampioenen alpineskiën afgeleverd. Elk jaar zoeken wij nieuw jonge talenten, die graag heel goede wedstrijdskiërs willen worden en later misschien met veel enthousiasme in hun voetsporen willen treden.

Als gevolg van de Corona pandemie hebben wij dit en vorig jaar geen jaarlijkse Talentendag kunnen organiseren. Maar heb jij interesse en wil jij kennis maken met onze skisport laat ons dat dan weten en meld je aan voor een proeftraining van Skiteam Midden Nederland op Snowworld Zoetermeer. Wij trainen daar wekelijks vanaf de eerste week september op donderdag 16.30 – 18.00 uur en op zondag 9.00 – 10.30 uur. De kosten voor een proeftraining inclusief toegang tot de sneeuwbaan zijn € 22,50.

Hou je van sporten in de sneeuw en lijkt het je leuk om te kijken of er in jou ook een wedstrijdskiër zit. 

Meld je dan aan voor een PROEFTRAINING tijdens één van onze komende trainingen door een mail te sturen aan skiteam-midden-nederland @ziggo.nl o.v.v. je naam, leeftijd en contactgegevens. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Hopelijk tot gauw op Snowworld Zoetermeer.

Rob Haks, voorzitter Skiteam Midden Nederland, Rinaldolaan 2, 2152 DD  Nieuw Vennep, tel. 0252 68 2004 of 06 5119 5294 / 06 5325 7884